Υλικά
250 γρ. βούτυρο βιτάμ μαλακό
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι ινδοκάρυδο
1 ποτήρι αλεύρι φαρίνα
1 βανίλια
6 αυγά
Για το σιρόπι:
2 ½ ποτήρια ζάχαρη
1 ½ ποτήρι νερό
λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια και το αλεύρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Τέλος, προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Αλείφουμε ένα ταψάκι με αρκετό βούτυρο και βάζουμε το μείγμα στους 180 βαθμούς πάνω κάτω για 40 λεπτά περίπου.
Βγάζουμε από τον φούρνο και κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια (μερίδες) που εμείς θέλουμε.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι και περιχύνουμε το γλυκό μας.
Αν θέλουμε μπορούμε να το πασπαλίσουμε με επιπλέον ινδοκάρυδο.