Υλικά
Για κάθε ρυζογκοφρέτα
1 ρυζογκοφρέτα
2-3 λεπτά φετάκια χαλβά του μπακάλη με οποιαδήποτε γεύση
2 καρεδάκια σοκολάτα γάλακτος τριμμένη
1 φετάκι πορτοκάλι
λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος ένα μικρό ταψάκι και τοποθετούμε τη ρυζογκοφρέτα.
Πάνω της απλώνουμε τον χαλβά, τη σοκολάτα (την τρίβουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι) και το φετάκι του πορτοκαλιού, κομμένο στη μέση ή στα τρία.
Ψήνουμε στον φούρνο για 2', μέχρι να λιώσει ο χαλβάς.
Πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε.
Τρώγονται μόνο καυτές, από τον φούρνο, όσο ο χαλβάς λιώνει ζεστός, μαστιχωτός και αρωματικός.
Tip
Αντί για πορτοκάλι, βάζουμε μανταρίνι ή λίγο ξύσμα πορτοκαλιού. Αν δεν μας αρέσει η κανέλα, πασπαλίζουμε με κακάο.