Υλικά
1 ερμόλ (φυτική σαντιγί σε μεταλλικό κουτί)
4 κ.σ. κακάο
1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 πακέτο μπισκότα στρογγυλά
λίγο κονιάκ
1 κούπα γάλα
1 βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε το ερμόλ στο μίξερ μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Κοσκινίζουμε το κακάο με τη ζάχαρη και τη βανίλια και χτυπώντας τα ρίχνουμε στο ερμόλ.
Βάζουμε σε βαθύ πιάτο το γάλα με λίγο κονιάκ και βουτάμε μέσα το κάθε μπισκότο χωρίς να το μουσκέψουμε.
Τοποθετούμε στην παλάμη του αριστερού μας χεριού το μπισκότο και στρώνουμε λίγο μείγμα.
Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν όλα.
Απλώνουμε γύρω-γύρω την υπόλοιπη κρέμα, τραβάμε γραμμές και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
Το κόβουμε λοξά.