Υλικά
6 αυγά
3 φλιτζάνια τσαγιού καρύδια χοντροκοπανισμένα
1 μπέικιν
1 κουταλιά σούπας κανέλα
1 κουβερτούρα
125 γρ. κομμένη μικρά κομματάκια
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 & 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι με 30-32 διάμετρο.
Ανακατεύουμε λίγο αλεύρι με ζάχαρη και το πασπαλίζουμε στον πάτο του και στα τοιχώματα.
Βάζουμε στην καρυδόψυχα την κουβερτούρα και μία κουταλιά ζάχαρη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Χτυπάμε τα κροκάδια με τη ζάχαρη καλά, προσθέτουμε το μείγμα καρυδιών και τα ασπράδια μαρέγκα.
Στο τέλος και το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και την κανέλα.
Ψήνουμε στους 170-180 βαθμούς περίπου μισή ώρα η ώσπου να βγάλουμε στεγνό ένα ξυλάκι από σουβλάκι που θα βυθίσουμε στο κέντρο του γλυκού.
Πασπαλίζουμε με άχνη και τριμμένη κουβερτούρα.