Υλικά
2 αβγά
1/2 κούπα γάλα
1 κ.γ κανέλα τριμμένη
2 φέτες τσουρέκι
1 κ.σ. βούτυρο
50 γρ. τυρί κρέμα (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος)
1/2 κ.σ. ζάχαρη άχνη (συν λίγη ακόμη για το φινίρισμα)
3 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα
λίγες τεμαχισμένες φράουλες σε φέτες
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και την κανέλα.
Βυθίζουμε στο μίγμα τις δύο φέτες τσουρεκιού και τις μουσκεύουμε καλά.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο να λιώσει σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Τηγανίζουμε τις φέτες για 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά, μέχρι να χρυσίσουν.
Σε άλλο σκεύος αναμιγνύουμε καλά το τυρί, τη ζάχαρη και τη μαρμελάδα.
Αλείφουμε με το μίγμα τη μια φέτα του τσουρεκιού και από πάνω στρώνουμε ένα στρώμα από τεμαχισμένες φράουλες. Καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα τσουρεκιού.
Πιέζουμε ελαφρά, ώστε να δέσει το σάντουιτς, με κοφτερό μαχαίρι το κόβουμε διαγώνια στα δύο και το καλύπτουμε με λίγη άχνη.
Στολίζουμε με λίγες φέτες φράουλας.