Υλικά
4 φύλλα σφολιάτα
6-7 μήλα
μαρμελάδα βερίκοκο
κορν φλάουρ
κανέλα
λίγο βούτυρο
λεμόνι
Εκτέλεση
Στον πάγκο κουζίνας ή στο τραπέζι, βάζουμε το κορν φλάουερ βάζουμε τη σφολιάτα, την ανοίγουμε και από τις δύο μεριές έτσι που να μην είναι πολύ χοντρό το φύλο.
Κόβουμε κάθε 6 πόντους στο φάρδος. Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε ψιλές φέτες, τα βάζουμε στο νερό με το λεμόνι.
Σε μια φλιτζανα έχουμε ζεστάνει μαρμελάδα, και με ένα κουταλάκι βάζουμε στα κομμάτια σφολιάτας τη μαρμελάδα.
Βάζουμε τις φέτες μήλο πάνω στη μαρμελάδα έτσι που η άκρη της μιας να σκεπάζει πάνω στην άλλη και ρίχνουμε κανέλα.
Σκεπάζουμε με την άλλη μισή μεριά, και τυλίγουμε σε ροδέλες.
Τα βάζουμε σε φορμάκια και τα περνάμε με το ζεστό βούτυρο.
Τα βάζουμε στο φούρνο, για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Όταν τα βγάλουμε τα περνάμε με το πινέλο με ζέστη μαρμελάδα.
Όταν κρυώσουν, τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.