Υλικά
1 ποτήρι νερού σπορέλαιο
3 ποτήρια νερού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 γεμάτη κ.σ. κανέλα
1 ποτήρι νερού σταφίδες ξανθές
1 ποτήρι νερού καρύδια χοντροκομμένα
2 μεγάλα ξινόμηλα και 2 μεγάλα κόκκινα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια
4 αυγά χωρισμένα
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε λεκανίτσα ανακατεύουμε με το χέρι όλα τα υλικά μας, εκτός από τη ζάχαρη και τα ασπράδια των αυγών.
Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε σχεδόν σφικτή μαρέγκα και την ανακατεύουμε απαλά στο υπόλοιπο μείγμα.
Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για περίπου 50-60 λεπτά.