Υλικά
2 μεγάλα μήλα τριμμένα
100 γρ. χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
1/2 κ.γ. κανέλα
170 γρ. νερό
Εκτέλεση
Βράζουμε τους χουρμάδες με το νερό για 10-15 λεπτά.
Μετά τους πολτοποιούμε και τους τοποθετούμε σε μια μικρή κατσαρόλα με την κανέλα και τα καθαρισμένα και τριμμένα μήλα.
Ανακατεύουμε συνεχώς και όταν η μαρμελάδα αρχίσει να δένει και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα, αποσύρουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε το βάζο, το οποίο έχουμε προηγουμένως αποστειρώσει.
Τη διατηρούμε στο ψυγείο πάνω από 1 μήνα.