Υλικά
1 λίτρο γάλα
8 κ.σ. σιμιγδάλι
5 κ.σ. ζάχαρη
1 πορτοκάλι ξύσμα και χυμό
Εκτέλεση
Πλένουμε το πορτοκάλι και παίρνουμε το ξύσμα.
Κατόπιν το στύβουμε και κρατάμε το χυμό του, σουρώνοντας τον.
Βάζουμε μια μικρή κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας ανεβάζοντας τη φωτιά στο δυνατό.
Στην κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το σιμιγδάλι.
Μόλις χλιαρέψει το μείγμα, κατεβάζουμε τη φωτιά στο μισό, ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει η κρέμα ( 8-10 λεπτά ).
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, μοιράζουμε σε μπολάκια και μόλις κρυώσει την βάζουμε στο ψυγείο.