Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλιτζάνι γάλα
1 αυγό
5 μέτρια μήλα
3/4 φλιτζανιού κονιάκ
1/2 κούπα μέλι
8 κ.σ. καρυδόψιχα
3/4 κούπας ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το γάλα, το αυγό και το κονιάκ και τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά, μέχρι να γίνουν ένας ομοιόμορφος χυλός.
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες αφαιρώντας τα κουκούτσια τους.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί βουτάμε μία μία τις ροδέλες στο χυλό και μετά στο τηγάνι.
Αφού τηγανίσουμε τις ροδέλες, τις βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και πασπαλίζουμε με το μέλι και την καρυδόψιχα.
Σερβίρουμε τις τηγανίτες μας ζεστές ή και κρύες.