Υλικά
1 λίτρο νερό
200 γρ. σιμιγδάλι
250 γρ. ζάχαρη
ξύσμα ενός πορτοκαλιού και ενός λεμονιού
1 βανίλια άρωμα
2 κ.σ. κακάο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό τα ξύσματα των φρούτων, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και τη βανίλια.
Μόλις αρχίσει να βράζει σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας γρήγορα μέχρι να πήξει.
Βάζουμε το μισό σε φόρμα και στον άλλο μισό ανακατεύουμε το κακάο.
Τον προσθέτουμε στη φόρμα.
Μετά από 1 ώρα ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με κανέλα.