Follow us

Μπουγατσάκια στο Τηγάνι

Η συνταγή για μπουγατσάκια στο τηγάνι.

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Υλικά

1/2 κιλό φύλλο κρούστας

1 λίτρο γάλα

8 κ.σ. σιμιγδάλι χοντρό

12 κ.σ. ζάχαρη

3 αυγά

λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Κάνουμε κρέμα ανακατεύοντας στη φωτιά το γάλα, τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι.

Όταν κρυώσει προσθέτουμε τα αυγά.

Μετά κόβουμε το φύλλο στα 4, βάζουμε σε κάθε κομμάτι γέμιση και τυλίγουμε σε τρίγωνα όπως τα τυροπιτάκια.

Τηγανίζουμε. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.

Επίσης...

3 προτάσεις για νόστιμους μπακλαβάδες

Με φιστίκι, καρύδι ή και ταχίνι, όπως και να τον απολαύσεις ο μπακλαβάς είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα παραδοσιακά γλυκά.

3+1 συνταγές για καρυδόπιτα

Μία παραδοσιακή και τρεις διαφορετικές συνταγές για το αγαπημένο επιδόρπιο.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ρυζόγαλο µε µαστίχα Χίου

Πώς θα φτιάξεις ρυζόγαλο με μαστίχα Χίου.

Καρυδόκρεµα

Η συνταγή για καρυδόκρεμα.

Παραδοσιακή Καρυδόπιτα

Η συνταγή για παραδοσιακή καρυδόπιτα.

Γαλακτοµπουρεκάκια

Η συνταγή για γαλακτοµπουρεκάκια.

Μπουγατσίνα

Η συνταγή για μπουγατσίνα.

Χαλβάς Πορτοκαλένιος χωρίς Λάδι

Η συνταγή για πορτοκαλένιο χαλβά χωρίς λάδι.

Ρυζόγαλο µε Αποξηραµένα Φρούτα

Πώς θα φτιάξεις ρυζόγαλο με αποξηραµένα φρούτα.

Καρυδάτο

Η συνταγή για καρυδάτο.

Τούρτα Κανταΐφι με Κεράσια

Μια τούρτα κανταϊφένια και ανάλαφρη, με μια μικρή επίγευση από άρωμα τριαντάφυλλου, που γίνεται το ίδιο πανέμορφη και νόστιμη με φράουλες.

Η Καρπουζόπιτα της Μήλου

Ένα από τα πιο παράξενα και πρωτότυπα γλυκά της παράδοσης, που το φτιάχνουν οι νοικοκυρές της Μήλου