Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
1 κουβερτούρα 125γρ.
1 εβαπορέ γάλα μεγάλο
1 κουτί φυτική σαντιγί (τύπου μόρφατ)
1 ζαχαρούχο γάλα
5 κ.σ. κορν-φλάουερ
8 κουταλιές ζάχαρη
1 μαργαρίνη, κεσεδάκι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε 1 1/2 ποτήρι νερό και το γάλα το εβαπορέ και ανακατεύουμε ενώ συγχρόνως ρίχνουμε τη ζαχαρη και το κορν -φλάουερ.
Όταν πήξει το τραβάμε από το μάτι και ρίχνουμε την κουβερτούρα και τη μαργαρίνη ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν.
Μετά σπάμε τα μπισκότα στα 4, τα ρίχνουμε στο μείγμα και τα ανακατεύουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τη φυτική σαντιγί με το ζαχαρούχο γάλα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα της κατσαρόλας σε ένα ταψί και από πάνω το μείγμα του μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες.