Υλικά
150 γρ. κουβερτούρα
175 γρ. βούτυρο
60 γρ. ζάχαρη άχνη
250 γρ. αλεύρι
70 γρ. αμυγδαλόψιχα τριμμένη
βανίλια
αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και αφήνουμε στο ψυγείο τη ζύμη για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
Ζυμώνουμε τα μπισκότα στρογγυλά και κάνουμε στη μέση με το χέρι μια μικρή λακκουβίτσα.
Τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και βάζουμε στη λακκουβίτσα λιωμένη κουβερτούρα.