Υλικά
2 φλιτζάνια βούτυρο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
4 φλιτζάνια αλεύρι
250 γρ. λευκή σοκολάτα , χοντροτριμμένη
1-1 1/2 φλιτζάνι αποξηραμένα βατόμουρα (αν θέλετε τα ψιλοκόβετε)
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
Χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα.
Προσθέτουμε το αλεύρι στο μίγμα και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα και τα βατόμουρα και βάζουμε με κουτάλι μικρές ποσότητες σε χαρτί ψησίματος.
Ψήνουμε 10-14 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν.