Υλικά
225 γρ. κουβερτούρα
250 γρ. μελομακάρονα
5 δαμάσκηνα αποξηραμένα
3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
κακάο
Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα, σε χαμηλή φωτιά.
Σε ένα μπολ σπάμε τα μελομακάρονα, προσθέτουμε τη φρυγανιά, τα δαμάσκηνα ψιλοκομμένα και τη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε να καλά να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε το μείγμα για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Απλώνουμε μια λαδόκολλα και με ένα κουταλάκι δημιουργούμε "βραχάκια" ή πλάθουμε μπαλίτσες μετρίου μεγέθους.
Τα αφήνουμε 1 ώρα να στεγνώσουν εκτός ψυγείου και τα πασπαλίζουμε με κοσκινισμένο κακάο.