Υλικά
200 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη άχνη
4 βανίλιες
600 γρ. άσπρη σοκολάτα
8 κ.σ. κονιάκ
8 κ.σ. χυμό πορτοκάλι
350 γρ. ινδοκάρυδο
150 γρ. αμύγδαλα ολόκληρα και αποφλοιωμένα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, τις βανίλιες και το βούτυρο.
Τη σοκολάτα την περνάμε από τον τρίφτη και την προσθέτουμε στο μπολ μαζί με το κονιάκ, το χυμό πορτοκάλι και το ινδοκάρυδο.
Ζυμώνουμε καλά και αρχίζουμε να πλάθουμε μικρά μπαλάκια και στη μέση βάζουμε ένα αμύγδαλο.
Έπειτα σε ένα μπολ βάζουμε κι άλλο ινδοκάρυδο και κυλάμε τα μπαλάκια μέσα.