Υλικά
100 γρ. χυμός πορτοκαλιού
100 γρ. βούτυρο
75 γρ. ζάχαρη
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
3 αυγά
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα και τη βάζουμε στη φωτιά.
Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά.
Μόλις λιώσει το βούτυρο, αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο χτυπημένο αυγό.
Ανακατεύουμε και το αδειάζουμε πάλι στην κατσαρόλα.
Την ξαναβάζουμε στη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου δέσει η κρέμα.
Αδειάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα.