Υλικά
πορτοκάλια
νερό
1 λεμόνι
ζάχαρη
Εκτέλεση
Tρίβουμε ελαφρά την επιφάνεια των πορτοκαλιών στον τρίφτη του τυριού και τα σκεπάζουμε με νερό.
Tα σιγοβράζουμε επί 1 1/2 ώρα μέχρι να μαλακώσουν.
Bγάζουμε τα πορτοκάλια από το νερό τους τα κόβουμε πρώτα σε 4 ή 6 μέρη και κατόπιν τα κόβουμε σε κομμάτια.
Tα μετράμε μαζί με το νερό τους και προσθέτουμε ίση ποσότητα ζάχαρης.
Tα βάζουμε όλα μαζί στην κατσαρόλα και βράζουμε το γλυκό σε δυνατή φωτιά επί 30 λεπτά.