Υλικά
600 γρ. αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομένη
3/4 του φλιτζ. ζάχαρη
3/4 του κιλού μανταρίνια
λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε τα μανταρίνια και τα ξεφλουδίζουμε.
Βράζουμε τις φλούδες από τα μανταρίνια για 10 λεπτά ώστε να μαλακώσουν.
Κατόπιν τις βάζουμε σιγά-σιγά στο μπλέντερ και τις χτυπάμε να γίνουν πολτός.
Ανακατεύουμε τον πολτό των μανταρινιών με τα αμύγδαλα και τη ζάχαρη και τα ζυμώνουμε καλά.
Με τη ζύμη φτιάχνουμε μικρές μπαλίτσες και τις κυλάμε μέσα σε ένα πιάτο ζάχαρη.
Τοποθετούμε τις μπαλίτσες σε μία πιατέλα και σερβίρουμε.