Υλικά
1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
το χυμό και το ξύσμα δυο πορτοκαλιών
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 μπέικιν πάουντερ
τόσο νερό όσο να έχουμε αρκετά πηχτό χυλό
μέλι για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχουμε ένα πηχτό χυλό.
Αφού έχει ζεσταθεί το λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα (να είναι αρκετό) παίρνουμε με ένα μικρό κουταλάκι από το χυλό και ρίχνουμε στο λάδι.
Βρέχουμε το κουτάλι με νερό για να μην κολλάει ο χυλός.
Ανακατεύουμε τις τηγανίτες όση ώρα τηγανίζουμε και όταν ροδίσουν τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να τραβήξει το λάδι.
Αμέσως μετά βάζουμε όσο μέλι θέλετε.