Υλικά
250 γρ. νιφάδες βρώμης
125 γρ. κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια
60 γρ. βούτυρο αγελάδος
1 γεμάτη κ.σ. μέλι
½ κ.γλ. κανέλα
Εκτέλεση
Σε μικρό αντικολλητικό κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα, ανακατεύοντας συνεχώς με σπάτουλα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το μέλι και την κανέλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Προσθέτουμε τη βρώμη και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψάκι περίπου 18x18 εκ. και απλώνουμε ομοιόμορφα το μίγμα.
Το αφήνουμε να σταθεροποιηθεί εκτός ψυγείου για 1 ώρα περίπου.
Κόβουμε σε μπάρες περίπου 3x9 εκ.
Θα κοπούν πιο εύκολα με ένα κοφτερό μεγάλο μαχαίρι που θα βουτάμε στο νερό πριν κόψουμε κάθε φορά.