Υλικά
Για τη βάση:
10 χουρμάδες
1 κούπα νιφάδες βρώμης
1 κ.γ. σκόνη βανίλιας
1 κ.σ. λάδι καρύδας
Για την πρώτη στρώση:
1/2 κούπα φυστικοβούτυρο
1/2 κούπα σιρόπι αγάυης
Για τη δεύτερη στρώση:
80 γρ. μαύρη σοκολάτα
1/2 κ.σ. λάδι καρύδας
1 κ.σ. σιρόπι αγάυης
Εκτέλεση
Ανακάτεψε τους χουρμάδες, τη βρώμη, το λάδι καρύδας και τη βανίλια. Βάλε το μείγμα σε μία φόρμα.
Ανακάτεψε το σιρόπι αγάυης και το φυστικοβούτυρο.
Άπλωσε πάνω στη βάση την πρώτη αυτή στρώση.
Λιώσε τη μαύρη σοκολάτα και πρόσθεσε το λάδι καρύδας και το σιρόπι αγαύης. Άπλωσε πάνω από το φυστικοβούτυρο.
Άφησε στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια κόψε σε μικρά κομμάτια.