Υλικά
• 1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
• 1 φλιτζάνα αραβοσιτέλαιο
• 1/2 φλιτζάνα άχνη ζάχαρη
• 1 βανίλια
• λίγο ξύσμα από πορτοκάλι
• 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 200 γρ. μαρμελάδα ή λιωμένη κουβερτούρα
Εκτέλεση
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε όλα τα υλικά, εκτός από τη μαρμελάδα.
Ετοιμάζουμε τη ζύμη και κρατάμε λίγη για να κάνουμε τα σχέδια.
Λαδώνουμε τη φόρμα και βάζουμε τη ζύμη.
Ρίχνουμε πάνω από τη ζύμη τη μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα και στολίζουμε με σχέδια με τη λίγη ζύμη που κρατήσαμε.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.