Υλικά
1 πακέτο μπισκότα κανέλας θρυμματισμένα
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 ζαχαρούχο γάλα
χυμό από 1 λεμόνι
ξύσμα από 2 μεγάλα λεμόνια
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα και τον χυμό του λεμονιού μέχρι να πάρουμε μια λεία κρέμα.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα με ένα δυο πατήματα του κουμπιού στο μούλτι: δεν θέλουμε να γίνουν εντελώς πούδρα.
Παίρνουμε τα ποτήρια που προτιμάμε, στρώνουμε μια λεπτή στρώση μπισκότο στη βάση τους και συνεχίζουμε με στρώσεις κρέμας - μπισκότου, τελειώνοντας με κρέμα.
Σερβίρουμε αμέσως, με ξύσμα λεμόνι για το ντεκόρ, ή συντηρούμε το γλυκό στο ψυγείο για μία με δύο μέρες.