Υλικά
1 φάκελο έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια
400 ml κρύο γάλα
9 μπισκότα σαβαγιάρ
1 κονσέρβα βύσσινο κομπόστα
λίγο φιλέ αμυγδάλου
50 γρ. κουβερτούρα τριμμένη
Εκτέλεση
Σε μικρό αντικολλητικό τηγανάκι καβουρδίζουμε το αμύγδαλο σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά.
Ετοιμάζουμε την κρέμα χτυπώντας στο μίξερ για 5' το περιεχόμενο του φακέλου με το γάλα, μέχρι να φουσκώσει.
Στραγγίζουμε το βύσσινο από το ζουμί της κονσέρβας, το οποίο θα κρατήσουμε.
Περνάμε γρήγορα τα σαβαγιάρ από το ζουμάκι του βύσσινου.
Μοιράζουμε λίγη κρέμα ζαχαροπλαστικής σε κάθε ποτήρι, σπάμε πάνω της σαβαγιάρ και προσθέτουμε μερικά βύσσινα.
Τελειώνουμε με κρέμα ζαχαροπλαστικής και βύσσινα, ενώ πασπαλίζουμε την επιφάνεια με αμύγδαλο φιλέ και τριμμένη κουβερτούρα.