Υλικά
2 κεσεδάκια γιαούρτι
1 ποτήρι ζάχαρη
ξύσµα από 5 µανταρίνια (ή 2 πορτοκάλια)
1 ποτήρι οποιοδήποτε σπορέλαιο
1 ποτήρι χυµό στυµµένα µανταρίνια (ή πορτοκάλια)
6 αυγά
2 φακελάκια µπέικιν
2 βανίλιες
2 πακέτα φύλλα κρούστας
Για το σιρόπι:
2 µέρη ζάχαρη
3 µέρη νερό
φλούδα από 2 µανταρίνια (ή ένα πορτοκάλι)
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά µαζί σε ένα ταψί µέχρι να οµογενοποιηθούν εκτός από τα φύλλα κρούστας.
Αφού τελειώσουµε το ανακάτεµα σπάµε ακατάστατα τα φύλλα κρούστας µέσα στο µείγµα και ανακατεύουµε.
Ψήνουµε το µίγµα στους 170 βαθµύς για περίπου 25’ µε 30’.
Σιρόπι: Βράζουµε σε σιγανή φωτιά για 15’ και περιχύνουµε την πίτα µας.