Υλικά
500 γρ. φράουλες
1 κ.σ. ζάχαρη
2 ζελέ φράουλα
μερικά φυλλαράκια ψιλοκομμένο δυόσμο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις φράουλες σε όχι πολύ λεπτές ροδέλες.
Το μυστικό είναι να μη διαλυθούν και να "κρατήσουν" ατόφιες.
Τις βάζουμε σε μπολ, τις πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την αφήνουμε να λιώσει.
Ετοιμάζουμε το ζελέ όπως γράφει η συσκευασία.
Πρώτα δηλαδή το διαλύουμε σε κρύο νερό, μετά σε ζεστό και αφήνουμε το υγρό να κρυώσει.
Καλύπτουμε με μεμβράνη κουζίνας (έτσι, θα ξεφορμαριστεί πολύ εύκολα) ένα στρογγυλό μπολ.
Αδειάζουμε στο μπολ το κρύο ζελέ και προσθέτουμε τις φράουλες και τον δυόσμο.
Καλύπτουμε την επιφάνεια με μεμβράνη κουζίνας και αφήνουμε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθεί (καλύτερα να το κάνουμε από την προηγούμενη, για να του δώσουμε τον χρόνο να πήξει σωστά).
Ξεφορμάρουμε σε στρογγυλή πιατέλα.