Υλικά
500 γρ. φράουλες ψιλοκομμένες
100 γρ. νερό
1 κ.σ. ζάχαρη (ή 50 γρ. στέβια, για ακόμα λιγότερες θερμίδες)
1 κ.σ. οποιοδήποτε λικέρ
5-6 φυλλαράκια δυόσμου ψιλοκομμένα
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
μερικά τριμμένα μπισκοτάκια (όποια χρησιμοποιούμε στη δίαιτά μας)
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τις φράουλες με το ζουμάκι τους, το λικέρ, τη ζάχαρη και το νερό.
Σε μέτρια φωτιά, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να γίνει σιρόπι, για 10' περίπου.
Μοιράζουμε σε μπολάκια το γιαούρτι και τις φράουλες.
Στολίζουμε με τον δυόσμο και τα τριμμένα μπισκότα.