Υλικά
4 τσουρεκάκια με γέμιση πραλίνα
2 μεγάλα αβγά
400 γρ. γάλα φρέσκο
2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
50 γρ. ζάχαρη
300 γρ. κεράσια κομμένα στη μέση, χωρίς κουκούτσι
άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Κόβουμε τα τσουρέκια σε φετούλες, χοντρές όσο ένα δάχτυλο περίπου, και τις τοποθετούμε στριμωχτά τη μία στην άλλη σε ένα μικρό ταψί.
Γεμίζουμε τα κενά με τα μικρά κομματάκια που δεν γίνονται φέτες.
Απλώνουμε τα κεράσια σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα τα αβγά, τη ζάχαρη, το γάλα και το κακάο, μέχρι να πάρουμε ένα εντελώς λείο μίγμα.
Προσεκτικά το απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.
Ψήνουμε για 30', μέχρι να ροδίσουν.
Πασπαλίζουμε με άχνη και σερβίρουμε.