Υλικά
240 γρ. ινδοκάρυδο
1 κουτί κακάο πικρό
2 κούπες φρυγανιά τριµµένη
1 κούπα ζάχαρη αχνη
2 κούπες σουµάδα αναψυκτικό αραιωµένο ή 2 κούπες χυµό ανανά- καρύδα
1 σφηνάκι λικερ πικραµύγδαλο(αν βάλουµε σουµάδα) ή λικερ καρύδα αν βάλουµε χυµό) + 4κουταλιές στο πλάσιµο
Εκτέλεση
Κρατάµε στην άκρη το µισό ινδοκάρυδο.
Βάζουµε σε λεκάνη τα υπόλοιπα υλικά. Ζυµώνουµε ενα µείγµα σα τριµµένο κέικ.
Αν γίνει πολυ σκληρό προσθέτουµε σουµάδα ή χυµό και αν γίνει αραιό προσθέτουµε φρυγανιά επιπλέον.
Βρέχουµε τα χέρια µας στο λικέρ και πλάθουµε µικρά µπαλάκια.
Κατόπιν τα κυλάµε στο ινδοκάρυδο.