Υλικά
160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
230 γρ. ζάχαρη
80 γρ. κακάο
1 κοφτή κ.σ. µπέκιν πάουντερ
1φλ. γάλα
2 κ.σ. βούτυρο
1 βανίλια
4 κ.σ. µέλι διαλυµµένο σε ένα ποτήρι βραστό νερό
Εκτέλεση
Λιώνουµε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι ενώ σε µια λεκανίτσα ανακατεύουµε καλά το αλεύρι, το µισό κακάο, το µπέικιν πάουντερ και τη βανίλια.
Προσθέτουµε το γάλα και το βούτυρο στο µείγµα και συνεχίζουµε µε σύρµα το ανακάτεµα.
Μόλις το µίγµα οµογενοποιηθεί το ρίχνουµε σε ένα στρογγυλό ταψάκι περίπου 24 εκ.
Πασπαλίζουµε µε το υπόλοιπο κακάο και ζάχαρη που έχουµε ανακατέψει σε ένα µπολάκι.
Περιχύνουµε µε 1 ποτήρι βραστό νερό που έχουµε διαλύσει το µέλι για να ποτίσει.
Ψήνουµε στους 180 βαθµούς για περίπου 35 λεπτά, όσο δηλαδή χρειάζεται για να σταθεροποιηθεί η σοκολατόπιτά µας.