Υλικά
1 λίτρο βότκα
1 κιλό ζάχαρη
1 λίτρο νερό
1 κιλό φρέσκα άψητα και ανάλατα φουντούκια χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Βάζουμε τα φουντούκια και τη βότκα σε ένα βάζο που να κλείνει καλά και το αφήνουμε για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
Μόλις περάσει αυτό το διάστημα σουρώνουμε το μείγμα περνώντας το από πολύ ψιλό τουλμπάνι όσες φορές χρειαστεί για να έχουμε ένα καθαρό μείγμα.
Φτιάχνουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει.
Ενώνουμε τα δύο μείγματα και βάζουμε το λικέρ σε μπουκάλια.
Αφήνουμε κλειστό για δύο εβδομάδες ακόμα.