Υλικά
1 1/2 κιλό κρασί ροζέ
400 γρ. ζάχαρη
25 φύλλα αρμπαρόριζας
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρασί σε μια μεγάλη γυάλινη γυάλα.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε λίγο να αρχίσει να διαλύεται.
Πλένουμε τα φύλλα της αρμπαρόριζας και τα βάζουμε κι αυτά στη γυάλα.
Αφήνουμε για 15 μέρες, τις πρώτες μέρες μέχρι να λιώσει η ζάχαρη ανακινούμε λίγο το περιεχόμενο της γυάλας.
Μετά από 15 ημέρες σουρώνουμε πολύ καλά από τουλουπάνι, για να γίνει διάφανο το λικέρ.