Υλικά
1 μεζούρα gin
1/2 μεζούρα φρέσκος χυμός λεμονιού
1 κ.σ. σιρόπι ζάχαρης
1 κ.σ. λικέρ βατόμουρου (ιδανικά Crème de mûre)
1 φέτα λεμόνι και βατόμουρα, για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Όλα τα υλικά, εκτός από το λικέρ, μπαίνουν στο σέικερ με πάγο και ανακινούνται καλά.
Σουρώνεις σε ένα ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο.
Προσθέτεις το λικέρ βατόμουρου και το αφήνεις να κατέβει προς τον πάτο του ποτηριού.
Γαρνίρεις με το λεμόνι και τα βατόμουρα και σερβίρεις.