Υλικά
1 φλιτζ. σπόροι ροδιού
1 φλιτζ. κονιάκ
1 φλιτζ. ζάχαρη
2 ξύλα κανέλας
3 μοσχοκάρφια
Εκτέλεση
Μετράμε τους σπόρους από τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλιτζάνι.
Ένα φλιτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ένα φλιτζάνι κονιάκ και σε ένα φλιτζάνι ζάχαρη.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους από τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρίφαλα.
Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύουμε και μόλις αρχίσει να βράζει βγάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά.
Αφήνουμε όλα τα υλικά μέσα.
Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα με το καπάκι της και την αφήνουμε για 24 ώρες.
Μόλις περάσουν οι 24 ώρες περνάμε από τουλπάνι 2-3 φορές.
Τοποθετούμε σε μπουκάλια και το λικέρ είναι έτοιμο.