Υλικά
Υλικά για περίπου 10-15 ποτά
2 φλ. λευκό ρούμι
3 κουτιά γάλα εβαπορέ
1 κουτί κρέμα καρύδας
1 κουτί γάλα καρύδας
κανέλα
Εκτέλεση
Βάζεις όλα τα υλικά (εκτός από την κανέλα) στο μπλέντερ και ανακατεύεις για περίπου 2 λεπτά.
Τοποθετείς το μείγμα σε ένα γυάλινο μπουκάλι.
Το βάζεις στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Ιδανικός χρόνος βέβαια είναι 2 ημέρες.
Όταν βγάλεις το μπουκάλι από το ψυγείο, το ανακινείς καλά. Σερβίρεις σε σφηνοπότηρα ή μικρά φλιτζάνια.
Προσθέτεις κανέλα (ή και μοσχοκάρυδο).
Tip
Στο αρχικό μείγμα μπορείς να προσθέσεις και μία μπάλα παγωτό βανίλια ή φιστίκι.