Τα μέλη της κριτικής επιτροπής για την Καινοτομία ήταν:
Δημήτρης Αντωνόπουλος (κριτικός γεύσης, Αθηνόραμα)
Δημήτρης ΚαλαΪτζιδάκης (λειτουργικός διευεθυντής ξενοδοχείων Grecotel)
Διονύσης Κούκης (διευθυντής οργάνωσης του Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις και κριτικός γεύσης, Αθηνόραμα).
Τα μέλη της κριτικής επιτροπής για τη Συσκευασία ήταν:
Στέλιος Πενταρβάνης (art director ελληνικών media, δημιουργός της γκαλερί/art shop Planet Spen).
Δημήτρης Φακίνος (εκδότης του περιοδικού +Design και δημιουργός των Βραβελιων Γραφιστικής και Εικονογράφισης ΕΒΓΕ).
Τζανέτος Πετροπουλέας (Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδος)
Βραβεία Καινοτομίας
Χρυσό Βραβείο:
Εταιρεία: Kea Acorn Cookie & Oil
Προϊόν: Acorn cookies
Αργυρό Βραβείο από κοινού:
Α)Εταιρεία: Φάρμα Τρομπέτας
Προϊόν: Λουκάνικο Κουνελιού κλασσικό
Β) Γιαμ - Εργαστήριο Γεύσης
Προϊόν: Κέτσαπ Πράσινες Ντομάτες
Έπαινος από κοινού:
Α)Εταιρεία: Troo Food
Προϊόν: Troo Food Kale Chips
Β)Εταιρεία: Melira
Προϊόν: Μέλι με Γύρι και Βασιλικό Πολτό
Προϊόντα σε υγρή μορφή
Χρυσό βραβείο:
Εταιρεία: Volkan Santorini Beer
Προϊόν: Volkan Grey
Αργυρό Βραβείο:
Εταιρεία: Ποτοποιία ΑVANTES
Προϊόν: «Χειμωνανθός»(λικέρ με 12 αρωματικά βότανα, φλούδες πορτοκαλιού και μέλι).
Έπαινος
Εταιρεία: Litinas Aloe
Προϊόν: Βιολογικο Πόσιμο Gel Aloe Vera
Τα βραβεία συσκευασίας
Προϊόντα σε στερεά μορφή
Χρυσό Βραβείο από κοινού:
Α)Εταιρεία: Sparoza
Προϊόν: The Shaman Tea (μαύρο τσάι με μπαχαρικά)
Β) Εταιρεία: Sparoza
Προϊόν: 15 βότανα και μπαχαρικά της Μεσογείου με ανθό αλατιού
Αργυρό βραβείο:
Εταιρεία: Ρίζες Ελληνικά Delicatessen
Προϊόν: σειρές προϊόντων Αλείμματα 100% Φρούτων και Αλείμματα Πιπεριάς Φλωρίνης
Έπαινος:
Εταιρεία: Αφοί Κασσάκη
Προϊόν: «Καπρικό από το Γαλατά», και «Απάκι Κρητικό Παραδοσιακό»
Προϊόντα σε υγρή μορφή
Χρυσό Βραβείο:
Εταιρεία: ΕΛΙΞΗ Α.Ε.
Προϊόν: Delphi Beer
Αργυρό Βραβείο από κοινού:
Α)Εταιρεία: Siris MicroBrewery
Προϊόν: σειρά ζύθων Voreia
Β) Εταιρεία: Οινοποιία -Αποσταγµατοποιία Τσιλιλή
Προϊόν: σειρά κρασιών Bianconero
Έπαινος:
Εταιρεία: Ποτοποιία ΑVANTES
Προϊόν: 100% Ούζο