Follow us

Αναψυκτικά με συνταγή… Giagiamas

Λεμονάδα, ροδακινάδα και καρπουζάδα σερβιρισμένα σε βαζάκι-ποτήρι, με τα κομμάτια των φρούτων ευδιάκριτα…

Αναψυκτικά με συνταγή… Giagiamas

Τα αναψυκτικά Gia… giamas δεν περιέχουν γλουτένη (ενισχυτικό γεύσης), είναι χωρίς συντηρητικά και χωρίς γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες και παρασκευάζονται μόνο από φρούτα επιλεγμένων φρουτοπαραγωγών της Σάμου και ολόκληρης της Ελλάδας. Αυτά είναι τα παραδοσιακά αναψυκτικά Gia…giamas, μιας οικογενειακής επιχείρησης. Περιέχουν ελάχιστη ζάχαρη και γίνονται με ειδική επεξεργασία, που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων. Η ονομασία συνδέεται με τη συνταγή τους, που είναι της γιαγιάς Μαρίκας και αναδύει το άρωμα μια άλλης εποχής, αυτής των παιδικών χρόνων των ιδιοκτητών. Από τότε είχαν στα σχέδιά τους την παραγωγή υψηλού επιπέδου συμπυκνωμένων φυσικών χυμών φρούτων.

Αναψυκτικά με συνταγή… Giagiamas

Τα αναψυκτικά Gia… giamas είναι ελαφρώς συμπυκνωμένα. Η φιάλη τους συνοδεύεται από γυάλινο βαζάκι-δοσομετρητή, που σου επιτρέπει να δεις πόσο νερό ή σόδα θα προσθέσεις. Η κάθε φιάλη δημιουργεί 25 ποτήρια αναψυκτικού, κάτι που κάνει το προϊόν ιδανικό για μεγάλες συγκεντρώσεις και πάρτι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.
Μπορούμε να τα προμηθευτούμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, ενώ είναι τοποθετημένα και σε επιλεγμένα σημεία σε καφετέριες, μπαρ, μαγαζιά street food και σε ξενοδοχειακά εστιατόρια και μπαρ όλης της χώρας.

Cup stories ltd, Λυκούργου Λογοθέτη 126, Καρλόβασι Σάμου, τηλ. 22730 34009, www.cupstories.com.gr

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;