Follow us

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική!

Alert για εταιρείες-παραγωγούς της Αττικής, που έχει κληθεί να είναι η τιμώμενη Περιφέρεια του φεστιβάλ Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις 2018: κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν εντός του Νομού…

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική!

Το φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις”, το κατά γενική εκτίμηση μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον για εκθέτες και επισκέπτες φεστιβάλ ελληνικών προϊόντων, ήδη ετοιμάζεται για τις 4-6 Μαΐου στην Τεχνόπολη. Όπως γνωρίζουν όσοι το παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, συγκεντρώνει καταξιωμένα, αλλά και νέα brands, μικρούς και μεγαλύτερους παραγωγούς ή εταιρείες μεταποίησης ποιοτικών προϊόντων. Παράλληλα, προσφέρει μια σειρά εκδηλώσεων, που το κάνουν μια μοναδική εμπειρία γεύσης και διασκέδασης: από γευσιγνωσίες και σεμινάρια, που παρουσιάζουν οι experts του είδους, μέχρι μουσικές εκδηλώσεις και μελετημένα events για παιδιά.

Τιμώμενη Περιφέρεια της χώρας στο φεστιβάλ φέτος έχει κληθεί να είναι η Αττική, που σημαίνει ότι (εφ’ όσον συγκεντρωθεί ένας αριθμός συμμετεχόντων) κάτω από το περίπτερό της θα στεγάσει εταιρείες που παράγουν ή μεταποιούν προϊόντα εντός του Νομού, αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό ποσοστό του κόστους συμμετοχής τους.
Τα οφέλη για τις εταιρείες είναι πολλά, πέρα από τα οικονομικά. Η συμμετοχή σ’ αυτό το φεστιβάλ, με το κύρος που το περιβάλλει, προβάλλει δυνατά τα προϊόντα και τον παραγωγό. Προσθέστε τη δυνατότητα δοκιμής τους από τους επισκέπτες -ιδιώτες και εμπόρους-, την προσωπική επαφή και την ιδιαίτερη δημοσιογραφική προβολή.

Η μεγάλη Γιορτή ελληνικών προϊόντων καλεί Αττική!

Στο φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εταιρείες που παράγουν κατά βάση τυποποιημένα προϊόντα και κυρίως:
α) εταιρείες που παράγουν προϊόντα με ποιοτικούς οργανοληπτικούς χαρακτήρες, οι οποίοι έχουν προκύψει ή θα προκύψουν μέσα από δοκιμές της ομάδας κριτικών γεύσης της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. (www.athinoramaumami.gr και περιοδικό «Αθηνόραμα»).
β) εταιρείες που παράγουν προϊόντα, τα οποία έχουν διακριθεί ή βραβευθεί σε ανάλογες εκδηλώσεις.

Αν, λοιπόν, ανήκετε στους ενδιαφερόμενους, βιαστείτε. Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020 (συνοδευόμενη από τα ανάλογα παραστατικά).
Περισσότερες πληροφορίες στο site της Περιφέρειας Αττικής.

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;