Follow us

Όλα τα μυστικά του cold brew σε ένα σεμινάριο

To Coffee Show είναι μία έκθεση με στόχο την εκπαίδευση, την ενημέρωση γύρω από τις νέες τεχνικές παρασκευής και σερβιρίσματος του καφέ, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη του κλάδου.

Όλα τα μυστικά του cold brew σε ένα σεμινάριο

Στα πλαίσιά της έκθεσης θα παρουσιάζονται καινοτόμα εργαλεία εξοπλισμού, αλλά και προϊόντα μέσα από διαδικασίες γευσιγνωσίας.
Στις 18 Απριλίου, στον πολυχώρο πολιτισμού “Αθηναΐς”, στην καρδιά του Coffee Show, o Attila Molnár, Monin Coffee Innovation Manager, θα μας μυήσει στα ροφήματα με Cold Brew. Ο Attila πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια στη βιομηχανία του καφέ. Το 2009 στην Ατλάντα ήταν finalist στο Word Barista Championship (WBC). Εν τω μεταξύ έγινε τέσσερις φορές Hungarian National Barista Champion. Σήμερα, ο Attila αποκτά νέο ρόλο στην εταιρεία Monin και είναι τώρα ο πρώτος Brand Development & Coffee Innovation Manager. Στο νέο του ρόλο δημιουργεί νέες γεύσεις και νέα προϊόντα με σημαντικούς συνεργάτες υποστηρίζοντας τους και καθορίζοντας τις νέες τάσεις.

Η ομιλία θα έχει θέμα “Cold brew possibility’s and Signature drinks”, στην οποία ο Attila Molnár θα μας μιλήσει για τις δυνατότητες του cold brew και τη δημιουργία signature drinks! Εκεί θα αναλύσει τις δυνατότητες δημιουργίας εμφιαλωμένων signature ροφημάτων και cocktails, με βάση τον cold brew, σύμφωνα με την τελευταία τάση!

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 18 Απριλίου 2018, ώρα 12:50 - 13:30
Αίθουσα Σεμιναρίου: Presentation Hall
Εταιρεία: Sky Spirits Company/Monin
Coffee Show: Πολυχώρος Πολιτισμού “Αθηναΐς” (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα)

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;