Follow us

Όταν η Γλυκοπατάτα συναντά τα Σπιτικά Τρίγωνα

Η Χρυσή Ζύμη καινοτομεί για ακόμη μία φορά και παρουσιάζει ένα καινούργιο προϊόν με μοναδική γεύση και θρεπτικά οφέλη...

Όταν η Γλυκοπατάτα συναντά τα Σπιτικά Τρίγωνα

Παντρεύοντας το σήμερα με την παράδοση του χθες και βάζοντας όλη της την τέχνη, η Χρυσή Ζύμη καινοτομεί για ακόμη μία φορά και παρουσιάζει ένα καινούργιο προϊόν με μοναδική γεύση και θρεπτικά οφέλη: νέα Σπιτικά Τρίγωνα με γλυκοπατάτα.

Σπιτικό φύλλο ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο τυλίγει τη γέμιση από βελούδινη γλυκοπατάτα, γάλα και μοσχοκάρυδο στα νέα Σπιτικά Τρίγωνα που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά. Η γλυκοπατάτα, πηγή βιταμίνης Α, που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, χαρίζει στα αυθεντικά τρίγωνα πιτάκια μία γέμιση με απαλή υφή και γεμάτη γεύση.

Όταν η Γλυκοπατάτα συναντά τα Σπιτικά Τρίγωνα

Τα Σπιτικά Τρίγωνα με γλυκοπατάτα έρχονται να προστεθούν στην αγαπημένη οικογένεια των Σπιτικών Τριγώνων της Χρυσής Ζύμης, ενώ μαζί με τα Σπιτικά Τρίγωνα με ταχίνι, μέλι και κανέλα, που αποτελούν πηγή φυτικών ινών, είναι μία εκλεκτή γευστική πρόταση με πολλαπλά θρεπτικά οφέλη. Απολαύστε τα όλες τις ώρες της ημέρας και φροντίστε τους αγαπημένους σας με δημιουργίες που θα γεμίσουν το σπίτι υπέροχες μυρωδιές και θα συντροφεύσουν στιγμές απόλαυσης.

Σπιτικά Τρίγωνα από την Χρυσή Ζύμη:

Με φέτα &κατίκι Δομοκού

Με σπανάκι, αντίδια, πράσο & μυζήθρα

Με κρέμα

Με ταχίνι, μέλι και κανέλα

Με γλυκοπατάτα


Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε...Πέτυχε!

Μάθετε περισσότερα εδώ.
www.xrisizimi.gr, fb/xrisizimi, Instagram/xrisizimi

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;