Follow us

Πέστο λιαστής ντομάτας E-LA-WON

Πέστο λιαστής ντομάτας E-LA-WON

Το πέστο είναι μια σαλτσούλα πασπαρτού, ένα βαζάκι που σε βγάζει ασπροπρόσωπο σε πολλές περιπτώσεις. Αυτό το ιδιαίτερο πέστο της γνωστής από τα εξαιρετικά της ελαιόλαδα E-LA-WON, βασίζεται στη λιαστή ντομάτα, έχει πολύ «ελληνικό» χρώμα και ταιριάζει στο καλοκαίρι και τις γεύσεις του. Με βάση τη λιαστή ντομάτα, έχει κρεμμύδι, βασιλικό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, λίγη μαστίχα (που του πάει πολύ) και είναι πολύ γευστικό, χάρη στη συνταγή και τα εξαιρετικά υλικά του.
Θα το σερβίρετε σαν ορεκτικό ή απεριτίφ για τσίπουρο, ούζο ή ένα σπριτς, πάνω σε λεπτές φρυγανιές ή μπρουσκέτες, θα το αναμείξετε με ένα φρέσκο λευκό τυρί (ανθότυρο, κατίκι, ρικότα κλπ), θα το κάνετε σάλτσα αραιώνοντάς το με λίγο από το νερό όπου έβρασαν τα ζυμαρικά σας, ή θα το παρουσιάσετε όπως είναι, σαν ντιπ για μπαστουνάκια πιπεριάς και αγγουριού.

Προϊόν της Olivelawon τηλ. 210 6001555

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Περισσότερα από

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;