Follow us

Κάψουλες espresso από την Dimello

Η γνωστή ελληνική εταιρεία με τη μακρόχρονη παράδοση στην επεξεργασία του καφέ, λάνσαρε πρόσφατα μια σειρά από 7 διαφορετικά χαρμάνια σε κάψουλες, για την καθημερινή μας απόλαυση στο σπίτι…

Κάψουλες espresso από την Dimello

Ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με μακρύ παρελθόν στην εμπορία καφέ, που ξεκίνησε τη σύγχρονη πορεία της το 2002, η Dimello εισάγει, καβουρδίζει, παρασκευάζει και διανέμει καφέ espresso και φίλτρου, με βάση της την σύγχρονη μονάδα της στην Αττική. Εξοπλισμένη με τεχνολογίες αιχμής, που επιβλέπονται από την εκπαιδευμένη ομάδα των Dimello specialists, η Dimello έχει περάσει στην νέα εποχή αναπτύσσοντας στενές διαπροσωπικές σχέσεις με τις φάρμες και τους παραγωγούς του καφέ που προμηθεύεται από Βραζιλία, Αιθιοπία, Ινδία, Γουατεμάλα, Κολομβία και Νικαράγουα, απότοκος της οποίας είναι οι νέες κάψουλες espresso, που φέρνουν την μέγιστη απόλαυση στο σπίτι.

Επτά χαρμάνια σε αντίστοιχες κάψουλες (συμβατές με μηχανή nespresso) περιλαμβάνουν καφέδες δυνατούς και ελαφριούς, φρουτώδεις ή μπαχαρένιους, για lungo ή espresso, ακόμα και με μειωμένη καφεΐνη. Τα χαρμάνια έχει επιμεληθεί η εξειδικευμένη ομάδα της Dimello, από καφέδες arabica και robusta, που προέρχονται από Κεντρική και Νότια Αμερική, Αφρική και Ινδία, με στόχο τη δημιουργία εκλεπτυσμένων και σωστά ισορροπημένων καφέδων.

Διαθέσιμες και για ηλεκτρονική παραγγελία από το dimellocoffee.com, οι κάψουλες βαθμολογούνται από 5 έως 10 βάση της έντασης καβουρδίσματος και η σειρά περιλαμβάνει τα χαρμάνια Ristretto (δυνατός και πλούσιος / 10), Intenso (έντονος και πλούσιος / 9), Forte Lungo (δυνατός και αρωματικός / 8), Allegro (ζωηρός και ξεχωριστός / 7), Velluto Lungo (ντελικάτος και βελουδένιος / 6), Notte (ήπιος και μεταξένιος, με μειωμένη καφεΐνη / 5), Decaf (πλούσιος και κομψός / 7).

Επίσης...

3 νηστίσιμες συνταγές με αρακά

Δοκιμάστε τις τρεις νόστιμες νηστίσιμες συνταγές με αρακά που θα βρείτε εντός.

Ο μπακαλιάρος της παράδοσης

Μέσα από τις παραδοσιακές συνταγές ο μπακαλιάρος παραμένει ένα αγαπημένο πιάτο που αναδεικνύει τη γευστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Περισσότερα από

Η σκορδαλιά με άλλο τρόπο

Η σκορδαλιά είναι ένα κλασικό ελληνικό πιάτο που έχει πολλές παραλλαγές, και κάθε περιοχή την προσαρμόζει με τα δικά της υλικά.

St. Patrick's Day: Παραδοσιακά φαγητά και συνήθειες

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου δεν είναι μόνο μια γιορτή για τους Ιρλανδούς, αλλά έχει γίνει ένα παγκόσμιο γεγονός που γιορτάζεται με φαγητό, ποτό και παράδοση.

Ο μπακαλιάρος των σεφ

Ο μπακαλιάρος, αγαπημένος πρωταγωνιστής της ελληνικής κουζίνας, αποκτά νέα διάσταση μέσα από ευφάνταστες συνταγές που παντρεύουν την παράδοση με τη δημιουργικότητα.

3 συνταγές για υπέροχες σουπιές

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές με σουπιές.

3 συνταγές με μπακαλιάρο

Εντός θα βρεις τη συνταγή για τον αγαπημένο μπακαλιάρο σκορδαλιά αλλά κι ακόμη δύο νόστιμες προτάσεις.

Όχι άλλες βαρετές φακές!

Δοκιμάστε τρεις συνταγές με φακές που ίσως δεν τις είχατε σκεφτεί.

3 νηστίσιμα ορεκτικά για τις λιγούρες της Σαρακοστής

Δοκίμασε αυτές τις τρεις γρήγορες συνταγές για ωραίους νηστίσιμους μεζέδες.

3 συνταγές με καβούρι

Τολμήστε τις τρεις πρωτότυπες συνταγές που θα βρείτε εντός.

3 νηστίσιμες παραλλαγές αγαπημένων πιάτων

Ήξερες ότι μπορείς να απολαύσεις στη νηστεία (με ένα μικρό τουίστ) μελιτζάνες παπουτσάκια, σουτζουκάκια και γιουβέτσι;

Χρυσοσκουφάτες παραδοσιακές συνταγές

Συνταγές που αντιπροσωπεύουν την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας.