Follow us

Espresso Pods απότο «The Underdog»

Ένα από τα στέκια που έχουν διαμορφώσει σημαντικά την κουλτούρα της καλής καφεοποσίας στην πόλη, λανσάρει τη δική του σειρά από κάψουλες για κατ’ ιδίαν απόλαυση.

Espresso Pods απότο «The Underdog»

Από τη Μαριαλένα Χατζηνικολάου

Έχοντας συμβάλει σημαντικά στην διαμόρφωση της κουλτούρας του καφέ στην πόλη, το επιδραστικό «The Underdog» έρχεται να μας συναντήσει και στο χώρο μας, λανσάροντας τη δική του σειρά από κάψουλες, με την υπογραφή του Τάσου Δεληχρήστου και της ομάδας του να αποτελούν εχέγγυο γευστικής ευστοχίας.

Έχοντας εντοπίσει εξαιρετικά χαρμάνια από πέντε διαφορετικές χώρες, η ομάδα του «The Underdog» παρουσιάζει εννιά κάψουλες, χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες με μοναδικά χαρακτηριστικά. Η σειρά Competition περιλαμβάνει δύο καφέδες από τον Παναμά (ποικιλία Gesha), που ξεχωρίζουν για την πολυπλοκότητα τους, με μέτρια οξύτητα και φρουτώδες τελείωμα. Η Experimental/Unusual, που περιλαμβάνει τρεις ποικιλίες – αποκλειστικότητες του «TheUnderdog», φέρνει εξωτερικά αρώματα και ξηροκαρπάτες νότες από την Βραζιλία,την Αιθιοπία και την Κόστα Ρίκα, ενώ η Single Estate, η μόνη με decafeine επιλογή στη φαρέτρα της, περιλαμβάνει έναν καφέ από την Κένυα, δύο από την Αιθιοπία (ο ένας είναι ο decaf) και έναν από την Βραζιλία. Είναι ήπιοι και μαλακοί στη γεύση, με νότες φουντουκιού και καραμέλας, ενώ ειδικά ο αιθιοπικός καφές ξεχωρίζει για το απαλό φρουτώδεςτου άρωμα σε συνδυασμό με όξινη γεύση.

Φυσικά, όλες οι κάψουλες είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso, ενώ όλες οι συσκευασίες είναι φτιαγμένες από βιοδιασπώμενο στο νερό χαρτί, που υπογραμμίζει τον environment friendly χαρακτήρα του μαγαζιού.

Να σημειωθεί ότι οι καφέδες του «The Underdog» είναι πολύ προσιτοί οικονομικά, με μια μικρή διαφορά στην κατηγορία Competition που λόγω της πολυπλοκότητας της ανεβαίνει λίγο σε τιμή.

Οι κάψουλες διατίθενται στα φυσικά καταστήματα «The Underdog» (Ηρακλειδών 8, Θησείο, 2130365393) και «The Rabbit Punch» (Ευφράνορος 40, Παγκράτι, 2107567840), αλλά και ηλεκτρονικά στο www.underdog.gr.

Επίσης...

Αρνί, κατσίκι και κοκορέτσι: 10+1 συνταγές για τις κρεατονοστιμιές του Πάσχα

Δείτε εντός τις εκλεκτές συνταγές που συλλέξαμε για εσάς για ένα πεντανόστιμο Πάσχα.

Πασχαλινά κουλουράκια: Άρωμα παράδοσης και αγάπης

Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα κορυφώνεται, τα σπίτια γεμίζουν με αρώματα και αναμνήσεις – και τι πιο γλυκιά παράδοση από το να φτιάξουμε πασχαλινά κουλουράκια με τα χέρια μας, όπως κάθε χρόνο τη Μεγάλη Τετάρτη.

Περισσότερα από

Γλυκά του Πάσχα: Αρώματα, γεύσεις και παραδόσεις που αγαπάμε

Τα πασχαλινά γλυκά γεμίζουν το σπίτι με αρώματα, ζεστασιά και γιορτινή διάθεση.

Τι γλυκά τρώμε τη Μεγάλη Εβδομάδα;

Νηστίσιμα και νόστιμα, αυτά είναι τα γλυκά που μπορούμε να καταναλώσουμε λίγο πριν την κορύφωση του Πάσχα.

Θαλασσινές γεύσεις για τη νηστεία

Δες εντός τρεις συνταγές για να απολαύσεις σουπιές, χταπόδι και γαρίδες.

Τρώμε burger, τηγανιά και γιουβέτσι και στη νηστεία!

Δείτε εντός τις τρεις νηστίσιμες (και vegan) παραλλαγές.

Tα φρέσκα κουκιά της άνοιξης

Με την εποχή τους να φτάνει στην κορύφωσή της, τα κουκιά μας προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες για δημιουργικές και γευστικές συνταγές.

Smash burger στο σπίτι: Νηστίσιμη και κλασική εκδοχή

Το smash burger, είτε σε νηστίσιμη είτε σε κλασική μορφή, αποδεικνύει ότι η γευστική απόλαυση μπορεί να προσαρμοστεί στις διατροφικές ανάγκες της κάθε περιόδου.

Τα όσπρια είναι ο σύμμαχός σου για τη νηστεία

Γίγαντες, φακόρυζο ή φασολάδα; Η επιλογή δική σου!

Μην υποτιμάς το λαχανόρυζο!

Ένας απλός συνδυασμός που παραμένει νόστιμος, ειδικά αν δοκιμάσετε μία από τις συνταγές εντός.

3 συνταγές με σταρ το μπαρμπούνι

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές για ωραία μπαρμπούνια.

3 συνταγές για νόστιμο χούμους

Δοκίμασε να φτιάξεις τις τρεις παραλλαγές του υπέροχου ντιπ τις οποίες θα βρεις εντός.