Follow us

Espresso Pods απότο «The Underdog»

Ένα από τα στέκια που έχουν διαμορφώσει σημαντικά την κουλτούρα της καλής καφεοποσίας στην πόλη, λανσάρει τη δική του σειρά από κάψουλες για κατ’ ιδίαν απόλαυση.

Espresso Pods απότο «The Underdog»

Από τη Μαριαλένα Χατζηνικολάου

Έχοντας συμβάλει σημαντικά στην διαμόρφωση της κουλτούρας του καφέ στην πόλη, το επιδραστικό «The Underdog» έρχεται να μας συναντήσει και στο χώρο μας, λανσάροντας τη δική του σειρά από κάψουλες, με την υπογραφή του Τάσου Δεληχρήστου και της ομάδας του να αποτελούν εχέγγυο γευστικής ευστοχίας.

Έχοντας εντοπίσει εξαιρετικά χαρμάνια από πέντε διαφορετικές χώρες, η ομάδα του «The Underdog» παρουσιάζει εννιά κάψουλες, χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες με μοναδικά χαρακτηριστικά. Η σειρά Competition περιλαμβάνει δύο καφέδες από τον Παναμά (ποικιλία Gesha), που ξεχωρίζουν για την πολυπλοκότητα τους, με μέτρια οξύτητα και φρουτώδες τελείωμα. Η Experimental/Unusual, που περιλαμβάνει τρεις ποικιλίες – αποκλειστικότητες του «TheUnderdog», φέρνει εξωτερικά αρώματα και ξηροκαρπάτες νότες από την Βραζιλία,την Αιθιοπία και την Κόστα Ρίκα, ενώ η Single Estate, η μόνη με decafeine επιλογή στη φαρέτρα της, περιλαμβάνει έναν καφέ από την Κένυα, δύο από την Αιθιοπία (ο ένας είναι ο decaf) και έναν από την Βραζιλία. Είναι ήπιοι και μαλακοί στη γεύση, με νότες φουντουκιού και καραμέλας, ενώ ειδικά ο αιθιοπικός καφές ξεχωρίζει για το απαλό φρουτώδεςτου άρωμα σε συνδυασμό με όξινη γεύση.

Φυσικά, όλες οι κάψουλες είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso, ενώ όλες οι συσκευασίες είναι φτιαγμένες από βιοδιασπώμενο στο νερό χαρτί, που υπογραμμίζει τον environment friendly χαρακτήρα του μαγαζιού.

Να σημειωθεί ότι οι καφέδες του «The Underdog» είναι πολύ προσιτοί οικονομικά, με μια μικρή διαφορά στην κατηγορία Competition που λόγω της πολυπλοκότητας της ανεβαίνει λίγο σε τιμή.

Οι κάψουλες διατίθενται στα φυσικά καταστήματα «The Underdog» (Ηρακλειδών 8, Θησείο, 2130365393) και «The Rabbit Punch» (Ευφράνορος 40, Παγκράτι, 2107567840), αλλά και ηλεκτρονικά στο www.underdog.gr.

Επίσης...

Έχεις βερίκοκα; Έχουμε προτάσεις για γλυκάκι!

Σε παγωτό, μους ή σε τάρτα με κρέμα γιαουρτιού και γλυκό κρασί θα απολαύσεις το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο;

Απολαμβάνοντας τη σαρδέλα

Το τίμιο μικρό ψάρι θα γίνει ο καλύτερος καλοκαιρινός σου μεζές.

Περισσότερα από

Ήξερες ότι οι μους γίνονται τέλειες και χωρίς σοκολάτα;

Η απόδειξη; Οι τρεις δροσερές κι ανάλαφρες συνταγές που θα βρεις εντός.

Φτιάξε burger στο σπίτι

Όλη η απόλαυση ανάμεσα σε δύο αφράτα ψωμάκια.

3 προτάσεις για ωραίους ντάκους

Εσύ έχεις φάει ντάκο με μαστίχα Χίου και μους μελιτζάνας ή με βλίτα και τηγανητά αυγά;

Ριζότο με θαλασσινά για καλοκαιρινά τραπέζια

Δοκίμασε τη συνταγή που φέρνει τη θάλασσα στο πιάτο σου.

Καρπούζι με φέτα: Ταιριάζουν στ’ αλήθεια ή όχι;

Απόλαυσε το καλοκαιρινό φρούτο με απροσδόκητους συνδυασμούς που θα ανανεώσουν τη γεύση του και θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σου.

Είπε κανείς... cheesecake;

Φτιάξε κι εσύ τις τρεις εύκολες συνταγές για cheesecake που σου προτείνουμε και απόλαυσε το αγαπημένο γλυκό.

Γλυκά με τη δροσιά του ροδάκινου

Δοκίμασε τις τρεις συνταγές για καλοκαιρινά δροσιστικά γλυκά με πρωταγωνιστή το ροδάκινο.

Σούπερ γλυκά με ροδάκινο

Φτιάξτε κι εσείς αυτά τα δροσιστικά επιδόρπια με ένα από τα πιο αγαπημένα και ζουμερά φρούτα του καλοκαιριού.

Αυτό το καλοκαίρι φτιάχνουμε σορμπέ

Πανεύκολο, δροσερό και νόστιμο: αυτό είναι το σορμπέ και σου προτείνουμε τέσσερις τρόπους να το φτιάξεις σπίτι.

Το αντίδοτο στη ζέστη είναι μια... γρανίτα!

Φτιάξε τις πιο νόστιμες και φρουτένιες γρανίτες ακολουθώντας τις 4 συνταγές που θα βρεις εντός.