Follow us

Η “Κύκνος” απέσπασε 4 διεθνείς διακρίσεις

Η “Κύκνος” απέσπασε 4 διεθνείς διακρίσεις

Τέσσερα προϊόντα της ιστορικής βιομηχανίας τομάτας “Κύκνος Α.Ε.” ξεχώρισαν στις τυφλές δοκιμές των βραβείων Superior Taste Awards 2021, που θεωρούνται από τα πιο έγκυρα διεθνή βραβεία στον χώρο των τροφίμων και των ποτών. Ο «Τοματοπολτός διπλής Συμπύκνωσης» απέσπασε τη μέγιστη διάκριση με 3 αστέρια ως εξαιρετικό προϊόν και τα προϊόντα «Τριμμένες Τομάτες στη γυάλινη φιάλη». Τα προϊόντα: «Σάλτσα Τομάτας με Φέτα και Ρίγανη» και «Σάλτσα τομάτας με ελιές Καλαμών» απέσπασαν από 2 Αστέρια, ως αξιοσημείωτα προϊόντα.

Στα Superior Taste Awards η αξιολόγηση των υποψηφίων προϊόντων γίνεται από διακεκριμένους στον κόσμο σεφ και γευσιγνώστες με τη μέθοδο της «τυφλής δοκιμής» χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο και η τελική βαθμολογία προκύπτει από τις επιμέρους βαθμολογίες σε κάθε ένα από τα 5 οργανοληπτικά κριτήρια που αξιολογούνται: Πρώτη Γευστική Εντύπωση, Όψη, Οσμή, Γεύση και Υφή.

Η “Κύκνος” είναι η πρώτη βιομηχανία τομάτας στη χώρα μας, με το αρχικό της εργοστάσιο να ιδρύεται στο Ναύπλιο το 1928. Το μεγάλο, σύγχρονο εργοστάσιο βρίσκεται στη Σαβάλια Ηλείας, ενώ όλα τα προϊόντα της βιομηχανίας είναι χωρίς συντηρητικά, πιστοποιημένα GMO και gluten free.

Επίσης...

3 συνταγές με καβούρι

Τολμήστε τις τρεις πρωτότυπες συνταγές που θα βρείτε εντός.

3 νηστίσιμες παραλλαγές αγαπημένων πιάτων

Ήξερες ότι μπορείς να απολαύσεις στη νηστεία (με ένα μικρό τουίστ) μελιτζάνες παπουτσάκια, σουτζουκάκια και γιουβέτσι;

Περισσότερα από

Χρυσοσκουφάτες παραδοσιακές συνταγές

Συνταγές που αντιπροσωπεύουν την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας.

Οι αγκινάρες αλλιώς

Απολαυστικές συνταγές που δίνουν νέα διάσταση στην αγαπημένη μας αγκινάρα.

3 εύκολες συνταγές για ωραίο γαύρο

Μαρινάτος, στον φούρνο ή πλακί; Η επιλογή είναι δική σας.

Γλυκά που ταιριάζουν στη νηστεία

Ακόμα και κατά την διάρκεια της νηστείας, μπορούμε να δημιουργήσουμε υπέροχα γλυκίσματα που θα ικανοποιήσουν τη διάθεση για γλυκό, συνδυάζοντας παραδοσιακές συνταγές και υγιεινές επιλογές.

Τι τρώμε στη νηστεία;

Τι ακριβώς τρώμε στη νηστεία και πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε νόστιμα και θρεπτικά πιάτα, με έμπνευση από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

3 συνταγές για σούπερ καλαμαράκια

Δείτε εντός τρεις νόστιμες και εύκολες συνταγές.

Φτιάχνουμε τους πιο νόστιμους χαλβάδες!

Δοκιμάστε τις τρεις συνταγές για χαλβά που θα βρείτε εντός.

Εκρηκτική γεύση από θάλασσα: Συνταγές με μύδια για κάθε περίσταση

Τα μύδια προσφέρουν υπέροχες γεύσεις και μπορούν να μετατραπούν σε γευστικά πιάτα όπως πιλάφι, λινγκουίνι ή σαγανάκι.

Φτιάξτε το Saint Honoré με βανίλια και mascarpone του chef – pâtissier Αλέξανδρου Κόνιαρη

Δείτε εντός της συνταγή για το λαχταριστό γαλλικό γλυκό.

Η Vacherin με σμέουρα και κρέμα βανίλιας του chef – pâtissier Μανώλη Στήθου

Φτιάξτε κι εσείς το νόστιμο γλυκό, ακολουθώντας τη συνταγή εντός.