Follow us

Μαγειρεύουμε ταϊλανδέζικο με τους chefs του Cook Shop

Τι θα μαγειρέψουμε στις 12 Ιουλίου; Summer Rolls ή Pad Thai; Αγαπημένα φαγητά της ασιατικής κουζίνας διδάσκονται βήμα-βήμα από τους chefs του Wok Shop, για να απολαύσουμε στο σπίτι αγαπημένες γεύσεις…

Μαγειρεύουμε ταϊλανδέζικο με τους chefs του Cook Shop

Όλοι εμείς που αγαπάμε την ασιατική κουζίνα έχουμε ένα σταθερό σημείο συνάντησης: το Wok Shop! Το μοναδικό ασιατικό deli που φιλοξενεί ό,τι μπορεί κανείς να αναζητήσει από αυθεντικά υλικά, έτοιμα παρασκευάσματα και τα κατάλληλα σκεύη για να απολαύσει στο σπίτι τις εξωτικές γεύσεις που επιθυμεί, βρίσκονται στα ράφια των Wok Shops, σε Σύνταγμα, Κηφισιά και στο e-shop -και μιλάμε για περισσότερα από 2.000 υλικά των καλύτερων brands του κόσμου!

Μαγειρεύουμε ταϊλανδέζικο με τους chefs του Cook Shop

Στα καταστήματα, επιπλέον, λύνονται οι όποιες απορίες μας από το εξειδικευμένο προσωπικό, που μας συμβουλεύει τι να διαλέξουμε, μας εξηγεί, μας δίνει ιδέες και tips, βοηθώντας το ταξίδι μας στις γεύσεις της γιαπωνέζικης, της κινέζικης, της ταϊλανδέζικης, της ινδικής κουζίνας -και όχι μόνο. Εξάλλου, στο Wok Shop Recipes βρίσκουμε δεκάδες συνταγές που θα μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε σωστά τα υλικά μας.

Τί λείπει για την απόλυτη εξωτική εμπειρία στο σπίτι; Τα «ιδιαίτερα» μαθήματα από το Youtube! Και ήρθε η νέα σειρά βίντεο masterclasses από σεφ του Wok Shop, με ελεύθερη πρόσβαση σε μαθήματα που θα μας κάνουν εξπέρ στις πιο δημοφιλείς παρασκευές, μέσα από το κανάλι στο Youtube!

Οι επώνυμοι chefs του Wok Shop μας μυούν στα μυστικά και τις τεχνικές κάθε συνταγής της ασιατικής κουζίνας εύκολα και απλά, μαγειρεύοντας ένα αγαπημένο έδεσμα κάθε φορά. Όπως το φιλετάρισμα του ψαριού και 8 προτάσεις για nigiri από τον σεφ Αντώνη Κουρκούτα, το ημίπαστο ψάρι από τον σεφ Χάρη Νικολούζο, η κρέμα namelaka από τον pastry chef Γιάννη Καλδάνη ή η brinerade που θα κάνει το κρέας μας απίστευτα τρυφερό από τον Βασίλη Σπόρο.

Για το επόμενο masterclass ταϊλανδέζικης κουζίνας της Δευτέρας 12 Ιουλίου καλούμαστε να απαντήσουμε σε ένα… δίλημμα: θέλουμε να μάθουμε, λοιπόν, τα μυστικά των summer rolls ή του διάσημου Pad Thai; Πάρτε μέρος στο poll που τρέχει με concept Summer Rolls VS Pad Thai κι επιλέξτε το θέμα της συνταγής που θα δούμε τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στις 7 μ.μ. στο Youtube!

WOK SHOPS
Σκούφου 2-4, πλ. Συντάγματος, Αθήνα | 2155003849
Τατοϊου 73 & Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά | 2106206008
Facebook, Instagram

Ν.Γ

Επίσης...

Περισσότερα από

Καιρός για κεράσια

Βαθυκόκκινα Βοδενών, έντονο κερασί Πιερίας, φωτεινά κροκί πετροκέρασα... Βάλτε ένα μπολ μπροστά σας και ελάτε να πούμε δυο λόγια γι' αυτό το φρούτο, που συνεχίζει να υπακούει στη φυσική του πορεία ωρίμανσης και να μας κάνει παρέα μόνο για λίγο καιρό το χρόνο…

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.