Follow us

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας

Από 18 έως 21 Φεβρουαρίου η μεγάλη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών επιστρέφει με πολλές εκδηλώσεις…

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας

Έκθεση-θεσμός για την ελληνική γεύση, την πώληση και τις εξαγωγές θεωρείται η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που φιλοξενείται αυτή τη φορά στο MEC Παιανίας και συγκεντρώνει επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών, αλλά και ιδιώτες που θα ανακαλύψουν ποιοτικά και νέα προϊόντα και θα παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα γαστρονομικά δρώμενα και δωρεάν σεμινάρια. Οι οργανωτές υπόσχονται μια Έκθεση ανανεωμένη και εμπλουτισμένη φέτος, με καινοτόμες προτάσεις και πλούσιες εκδηλώσεις.

Τιμώμενη περιοχή αυτή τη φορά είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στην Έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 350 Έλληνες παραγωγοί με ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης, καθώς και επιχειρήσεις τροφίμων. Στην ενότητα Μαγειρεύουμε Ελλάδα επώνυμοι σεφ από όλη την Ελλάδα μαγειρεύουν γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας τους και καταξιωμένοι bartenders θα παρουσιάζουν τις νέες τάσεις του χώρου. Συγκεκριμένα, με συντονιστή τον βραβευμένο σεφ Κώστα Μπουγιούρη, οι περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Β. Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Ηπείρου θα προσφέρουν μια διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης, μυώντας τους στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης, αλλά και στις σπεσιαλιτέ της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 € και 12 € για όλο το τριήμερο εισιτήριο στα ταμεία της έκθεσης, ενώ για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο 10.00-20.00, Κυριακή 10.00-19.00.
Για να ενημερωθείτε για τα covid-19 ισχύοντα μέτρα μπείτε στο https://expotrof.gr/covid-19/.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.expotrof.gr.

Επίσης...

3 νηστίσιμες συνταγές με αρακά

Δοκιμάστε τις τρεις νόστιμες νηστίσιμες συνταγές με αρακά που θα βρείτε εντός.

Ο μπακαλιάρος της παράδοσης

Μέσα από τις παραδοσιακές συνταγές ο μπακαλιάρος παραμένει ένα αγαπημένο πιάτο που αναδεικνύει τη γευστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Περισσότερα από

Η σκορδαλιά με άλλο τρόπο

Η σκορδαλιά είναι ένα κλασικό ελληνικό πιάτο που έχει πολλές παραλλαγές, και κάθε περιοχή την προσαρμόζει με τα δικά της υλικά.

St. Patrick's Day: Παραδοσιακά φαγητά και συνήθειες

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου δεν είναι μόνο μια γιορτή για τους Ιρλανδούς, αλλά έχει γίνει ένα παγκόσμιο γεγονός που γιορτάζεται με φαγητό, ποτό και παράδοση.

Ο μπακαλιάρος των σεφ

Ο μπακαλιάρος, αγαπημένος πρωταγωνιστής της ελληνικής κουζίνας, αποκτά νέα διάσταση μέσα από ευφάνταστες συνταγές που παντρεύουν την παράδοση με τη δημιουργικότητα.

3 συνταγές για υπέροχες σουπιές

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές με σουπιές.

3 συνταγές με μπακαλιάρο

Εντός θα βρεις τη συνταγή για τον αγαπημένο μπακαλιάρο σκορδαλιά αλλά κι ακόμη δύο νόστιμες προτάσεις.

Όχι άλλες βαρετές φακές!

Δοκιμάστε τρεις συνταγές με φακές που ίσως δεν τις είχατε σκεφτεί.

3 νηστίσιμα ορεκτικά για τις λιγούρες της Σαρακοστής

Δοκίμασε αυτές τις τρεις γρήγορες συνταγές για ωραίους νηστίσιμους μεζέδες.

3 συνταγές με καβούρι

Τολμήστε τις τρεις πρωτότυπες συνταγές που θα βρείτε εντός.

3 νηστίσιμες παραλλαγές αγαπημένων πιάτων

Ήξερες ότι μπορείς να απολαύσεις στη νηστεία (με ένα μικρό τουίστ) μελιτζάνες παπουτσάκια, σουτζουκάκια και γιουβέτσι;

Χρυσοσκουφάτες παραδοσιακές συνταγές

Συνταγές που αντιπροσωπεύουν την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας.