Follow us

Panna Cotta με ζελέ ανανά και μάνγκο

Panna Cotta

Τα ανάλαφρα, δροσερά γλυκά του καλοκαιριού δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο. Στην πλούσια γκάμα υλικών της ΓΙΩΤΗΣ θα βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε για γλυκές δημιουργίες σε καλοκαιρινό mood. Όπως ο συνδυασμός μιας απολαυστικής Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ με ένα Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ και φρέσκα φρούτα: ένα απόλυτα καλοκαιρινό επιδόρπιο, ιδανικό για τα ζεστά απογεύματα στη βεράντα μας ή για να τελειώσουμε υπέροχα ένα φροντισμένο γεύμα.

Με τη συνταγή μας θα δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό, δίχρωμο γλυκό σε ποτήρι, με γεύση εξωτικών φρούτων! Η καλοκαιρινή γεύση του ανανά γίνεται πιο εξωτική με το μυρωδάτο μάνγκο, το οποίο απογειώνει το γλυκό. Τόσο εύκολα!

Υλικά

1 κουτί Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
500 ml γάλα πλήρες
1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση ανανά ΓΙΩΤΗΣ
1 μεγάλο, ώριμο μάνγκο

Οδηγίες

  • Καθαρίζετε το μάνγκο και πολτοποιείτε το μισό στο μούλτι, μαζί με 2 κ.σ. νερό.
  • Κόβετε το υπόλοιπο μάνγκο σε λεπτά φετάκια. Κρατάτε μερικά φετάκια μάνγκο για το γαρνίρισμα και απλώνετε τα υπόλοιπα σε ανάλογα φαρδιά ποτήρια.
  • Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ προσθέτοντας το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Τη μοιράζετε στα ποτήρια και την αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθεί.
  • Όταν είναι έτοιμη, ετοιμάζετε και το Φρουί Ζελέ με γεύση ανανά ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτετε στο μείγμα το πολτοποιημένο μάνγκο.
  • Το αφήνετε λίγη ώρα ώστε να αρχίσει ελαφρώς να πήζει και τότε το μοιράζετε στα ποτήρια, επάνω από την Panna Cotta.
  • Αφήνετε τα ποτήρια στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
  • Πριν το σερβίρισμα, γαρνίρετε τα ποτήρια με φετάκια μάνγκο και φυλλαράκια δυόσμου.

Γλυκές συνταγές από τη ΓΙΩΤΗΣ για νόστιμο καλοκαίρι

Panna Cotta με ζελέ ανανά και μάνγκο

Φρουί Ζελέ φράουλα με panna cotta δυόσμου

Παστάκι με βάση brownies

Παστάκι με βάση brownies, κρέμα και ζελέ κεράσι

Επίσης...

3 συνταγές για υπέροχες αλμυρές κρέπες

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές.

Street food συνταγές για κάθε περίσταση

Μια συλλογή από λαχταριστές συνταγές, γεμάτες φρέσκα υλικά και μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων, που θα απογειώσουν το κάθε σας γεύμα.

Περισσότερα από

Τρεις πλούσιες συνταγές για να βάλεις το μπρόκολο στη διατροφή σου

Διίστανται τα γούστα για αυτό το λαχανικό, όμως με αυτές τις συνταγές μάλλον θα αλλάξουν γνώμη και οι πλέον διστακτικοί.

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Μια γιορτή υγείας και ευεξίας

Ας γιορτάσουμε τη σημασία της υγιεινής διατροφής και της ισορροπημένης διατροφής, εξερευνώντας γευστικές και θρεπτικές συνταγές που προάγουν την ευεξία και την υγεία μας.

3 εύκολα σοκολατένια γλυκά στο ποτήρι

Δοκίμασε αυτές τις γρήγορες συνταγές για τιραμισού, μπλακ φόρεστ και τούρτα.

3 πολίτικες συνταγές για το κυριακάτικο τραπέζι

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές της πολίτικης κουζίνας που είναι ό,τι πρέπει για το μεσημεριανό της Κυριακής.

3 λαχταριστά πιάτα με ρύζι

Διαβάστε εντός τρεις προτάσεις που θα απογειώσουν το ρύζι σας.

3 μακαρονάδες με σολομό

Δοκίμασε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές που συνδυάζουν τα ζυμαρικά με την πλούσια γεύση του ψαριού.

3 γευστικές ιδέες για αλμυρές τάρτες

Πιπεριές φλωρίνης, κοτόπουλο αλλά και μανιτάρια με κονιάκ είναι οι πρωταγωνιστές των τριών συνταγών που θα βρεις εντός.

Τα μυστικά της νόστιμης κολοκύθας

Εντυπωσιακή, πολυπρόσωπη και λιγότερο δύσκολη απ’ όσο μπορεί να νομίζεις, η κολοκύθα ζει τη χρυσή εποχή της φθινόπωρο και χειμώνα.

3 συνταγές για πεντανόστιμα κανελόνια

Κλασικά με κιμά ή ιδιαίτερα με μανιτάρια ή και σπανάκι, τα κανελόνια είναι πάντα μια ιδανική λύση για ένα λαχταριστό γεύμα.

3 συνταγές για ανάλαφρες μους

Δοκιμάστε τρεις παρασκευές που απογειώνουν την αέρινη κρέμα.