Follow us

Cheesecake με ζελέ ροδάκινο και φρέσκα ροδάκινα

Cheesecake

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που, ναι, θέλουμε ένα γλυκό ελαφρύ και δροσερό, δεν θέλουμε όμως να περάσουμε ώρες στην κουζίνα. Η ΓΙΩΤΗΣ με μια γκάμα προϊόντων, μάς βοηθά να δημιουργήσουμε το γλυκό που ονειρευτήκαμε, όπως ένα καλοκαιρινό cheesecake, με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ, για ένα γλυκό ψυγείου που, απλά, θα ενθουσιάσει.

Στη συνταγή που προτείνουμε, η υπόθεση cheesecake ολοκληρώνεται πανεύκολα και νόστιμα, χάρη στα προϊόντα της ΓΙΩΤΗΣ. Αυτό το απόλυτα καλοκαιρινό cheesecake συνδυάζεται με δροσερό ζελέ και φρέσκα φρούτα αντί για μαρμελάδα. Σκέφτεστε κάτι πιο καλοκαιρινό;

Υλικά

Για τη βάση:
1 συσκευασία μπισκότα Digestive
100 γρ. βούτυρο αγελαδινό
Για την κρέμα:
1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ
500 ml γάλα πλήρες
200 γρ. τυρί μασκαρπόνε
1 κ. γλυκού Ζελατίνη σε Σκόνη ΓΙΩΤΗΣ
Για την επικάλυψη:
1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
2-3 σφιχτά ροδάκινα

Εκτέλεση

  • Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατεύετε καλά με το λωμένο βούτυρο.
  • Απλώνετε το μείγμα ομοιόμορφα σε μια φόρμα με έλασμα, καλύπτοντας και μερικά χιλιοστά από τα πλαϊνά της φόρμας και με τη ράχη ενός κουταλιού το πιέζετε καλά σε όλη την επιφάνεια.
  • Ζεσταίνετε ελαφρά 5 κ.σ. από το γάλα και λιώνετε μέσα στη Ζελατίνη σε σκόνη ΓΙΩΤΗΣ. Την προσθέτετε στο υπόλοιπο γάλα και ετοιμάζετε με αυτό την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Αφήνετε την κρέμα να σταθεί λίγη ώρα στο ψυγείο.
  • Σ’ ένα μπολ βάζετε το μασκαρπόνε και το δουλεύετε με πιρούνι μέχρι ν’ αφρατέψει. Το προσθέτετε στο μείγμα της κρέμας και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθεί.
  • Απλώνετε το μείγμα κρέμας-τυριού επάνω στη βάση των μπισκότων και βάζετε στο ψυγείο να στερεοποιηθεί καλά.
  • Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το αφήνετε λίγη ώρα στο ψυγείο μέχρι ν’ αρχίσει να πήζει, χωρίς να έχει στερεοποιηθεί.
  • Καθαρίζετε τα ροδάκινα και κόβετε τη σάρκα τους σε κυβάκια.
  • Βγάζετε το cheesecake από το ψυγείο και σκορπίζετε επάνω στην κρέμα τα κυβάκια ροδάκινου. Απλώνετε επάνω το ζελέ, καλύπτοντας όλη την επιφάνεια.
  • Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο 3 ώρες τουλάχιστον πριν το σερβίρισμα.

Γλυκές και αλμυρές συνταγές από τη ΓΙΩΤΗΣ για νόστιμο καλοκαίρι

Cheesecake με ζελέ ροδάκινο και φρέσκα ροδάκινα

Mousse με Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια και γιαούρτι

Κρέπες μεξικάνικες

Κρέπες μεξικάνικες

Επίσης...

Καιρός για κεράσια

Βαθυκόκκινα Βοδενών, έντονο κερασί Πιερίας, φωτεινά κροκί πετροκέρασα... Βάλτε ένα μπολ μπροστά σας και ελάτε να πούμε δυο λόγια γι' αυτό το φρούτο, που συνεχίζει να υπακούει στη φυσική του πορεία ωρίμανσης και να μας κάνει παρέα μόνο για λίγο καιρό το χρόνο…

Περισσότερα από

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.